OVER UNIPAK

Na enkele decennia in Bergen op Zoom gevestigd te zijn geweest , vestigden wij ons in 2008 definitief in het mooie Steenbergen (Noord-Brabant).

Dit was een perfecte locatie omdat het de mogelijkheden bood om productie, opslag en kantoren op één en dezelfde locatie te realiseren. , met de A4 route Dinteloord-Bergen op Zoom om de hoek; kortom een ​​perfecte uitvalsbasis voor operaties.

Unipak is een redelijk horizontaal bedrijf met ca. 40 enthousiaste medewerkers. 33 van deze medewerkers zijn direct betrokken bij ons productieproces. Ze werken 5 dagen per week in een systeem van 3 ploegen.

We streven naar een zo hoog mogelijk serviceniveau voor onze klanten door zoveel mogelijk zelf aan te sturen, zoals product ontwikkeling, materiaalvoorziening, productie, opslag, verkoop en logistiek.

Daarnaast gebruiken we graag het motto “lachen is toegestaan”, wat tot uiting komt in een comfortabele open werksfeer, wederzijds begrip en – regelmatig – leuke bedrijfsuitjes.

 

 

 

 

 

Duurzaam ondernemen

Unipak is een middelgroot bedrijf en bescheiden als we zijn, met betrekking tot onze klanten, ons milieu en de eindgebruiker, proberen we ook ons ​​steentje bij te dragen aan het verbeteren van het milieu door kunststoffen op een maatschappelijk verantwoorde manier te verwerken tot bruikbare producten.

Aangezien we ons bewust zijn van het feit dat we in deze wereld, vandaag en morgen, zorgvuldig moeten omgaan met ons milieu, streven we voortdurend naar een gezonder bedrijfsklimaat. Dit begrip implementeren we in ons energiebeleidsplan. Dit levert ecologische en economische voordelen op.

Back to Top